Vi Digitaliserar din smalfilm

Super 8 - dubbel 8 - 8mm film - 16mm film

Låt oss rädda era minnen!

Har ni gammal smalfilm liggande i en låda på vinden? Minnen när barnen var små, ert magiska bröllop eller skidsemestern i fjällen?

Låt oss rädda dessa fantastiska minnen innan det är försent! Smalfilm som till exempel super 8 mår inte bra att ligga i en låda. Filmen torkar ut och blir tillslut skör. Ju längre vi väntar på att rädda era älskade minnen, suddas de sakta ut tyvärr.

Vi vill och kan hjälpa er bevara dessa minnen!

Hur anlitar du oss?

För att göra det så enkelt som möjlig för dig att rädda dina smalfilmer så har du tre alternativ. Lämna in till oss i vår butik eller lämna till någon av våra samarbetspartners i Halland, Skåne eller Jönköpings län. Du kan också välja att skicka din film till oss.

Hur digitaliserar vi er smalfilm?

Vi på Digitala Filmhuset digitaliserar er 8 mm, 16 mm, dubbel 8 och super 8 till USB, DVD eller Hårddisk. Detta gör vi i våra fantastiska maskiner för att ge dig som kund bästa möjliga bildkvalitet på dina älskvärda minnen. 

Innan vi påbörjar digitaliseringen av er smalfilm så rengör din smalfilm för att fånga dina minnen i bästa möjliga kvalitet.

Efter vi har digitaliserat din smalfilm klipper vi bort längre svarta och vita partier så du kan njuta av en ren och fin bild.

Det sista vi justerar är färgen och stabiliserar kameran att ni kan njuta av den bästa möjliga bilden på era minnen.

Ni får såklart tillbaka era smalfilmer efter av vi har digitaliserat de.

bild på smalfilm
bild på en smalfilm
film, camera, cinema-2333022.jpg

Låt oss hjälpa dig att rädda dina minnen!

Tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig att rädda dina minnen.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer