Om oss

Vilka är vi?

Vi är ett stolt familjeföretag i centrala Halmstad som under många år har räddat tusentals minnen. 

Vårt uppdrag?

Vårt uppdrag är att fortsätta rädda så många gamla minnen vi kan, så att nästa generation får möjligheten att uppleva dom med bästa kvalité på dagens skärmar.

Vad gör vi?

Vi digitaliserar dina smalfilmer, diabilder & videoband till DVD, USB och Hårddisk.

Familj kollar film på dator

Varför ska du välja oss?

Det finns inga tvivel att dina minnen är värdefulla och förtjänar att bli behandlade därefter. Därför har vi satt ihop en lista varför vi ska få äran att digitalisera dina minnen.

Så bra kvalitet som möjligt!

Vi på Digitala Filmhuset gör allt i vår makt för att era minnen ska vara så fina som möjligt att uppleva på dagens skärmar som på till exempel datorn & Tv:n. 

Detta innebär att vi noggrant rengör era filmer och bilder, samt redigerar filmerna och bilderna i efterhand för att få så bra ljus och färg som möjligt. 

40 års erfarenhet!

Vi på Digitala Filmhuset har över 40 års erfarenhet av digitalisering av smalfilm, diabilder, Ljudband & videoband. Vi vet vad det innebär att rädda minnen och har en oerhörd respekt för era filmer och bilder. dina minnen är trygga i våra händer!

Låt oss rädda dina familjeklenoder

Välkommen att kontakta oss! Vi hjälper dig att bevara dina minnen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer