Smalfilm

Vi digitaliserar din smalfilm.

Vi på Digitala Filmhuset digitaliserar er smalfilm. Vi digitaliserar 8 mm, 16 mm, dubbel 8 och super 8 till USB, DVD eller Hårddisk. Detta gör vi i våra fantastiska maskiner för att ge dig som kund bästa möjliga bildkvalitet på dina älskvärda minnen. 

Innan vi påbörjar digitaliseringen av er smalfilm så rengör din smalfilm för att fånga dina minnen i bästa möjliga kvalitet.

Efter vi har digitaliserat din smalfilm klipper vi bort längre svarta och vita partier så du kan njuta av en ren och fin bild.

Det sista vi justerar är färgen och stabiliserar kameran att ni kan njuta av den bästa möjliga bilden på era minnen.

Ni får såklart tillbaka era smalfilmer efter av vi har digitaliserat de.

Låt oss rädda era minnen.

Har ni gammal smalfilm liggande i en låda på vinden? Minnen när barnen var små, ert magiska bröllop eller skidsemestern i fjällen?

Låt oss rädda dessa fantastiska minnen innan det är försent! Smalfilm som till exempel super 8 mår inte bra att ligga i en låda. Filmen torkar ut och blir tillslut skör. Ju längre vi väntar på att rädda era älskade minnen, suddas de sakta ut tyvärr.

Vi vill och kan hjälpa er bevara dessa minnen!

Låt oss rädda dina familjeklenoder

Välkommen att kontakta oss! Vi hjälper dig att bevara dina minnen

bild på smalfilm
bild på smalfilm

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer