Videoband

Vi digitaliserar dina videoband.

Vi digitaliserar de vanligaste sorters videoband som har funnits på marknaden till antingen USB-minne, DVD eller en hårddisk. Här kan du se exempel på format som vi hanterar: 

VHS , S-VHS, VHSc, S-VHSc Hi8, Video8, Digital8 och MiniD

Känner du inte igen någon av dessa förkortningar? Ingen fara, det gör vi! Vi tar emot de flesta videoband och hjälper dig såklart om du har några frågor.

Vet du inte vilket format du ska välja? De flesta väljer idag att få deras minnen levererade på USB eller hårddisk för att enkelt kunna spela upp filmerna i datorn eller på tv:n genom USB porten.

Om ni har något trasigt videoband är det inga problem. Vi gör en provisorisk lagning av videobandet för att kunna digitalisera de delarna som inte är förstörda. Dessa videoband returneras inte för att undvika skador på era videobandspelare (VHS-spelare).

Låt oss rädda era minnen.

Underbara videoband. Dessa svarta band innehåller säkert era mest fantastiska minnen. Barnens skolavslutningar, studenten och kanske till och med deras bröllop! Dessa fantastiska minnen är väl värda att spara.

Vi på Digitala Filmhuset löser detta genom att digitalisera er video till USB, DVD eller hårddisk. Detta gör att du kan se dessa älskvärda minnen på datorn eller framför tv:n. 

Låt oss rädda dina familjeklenoder

Välkommen att kontakta oss! Vi hjälper dig att bevara dina minnen

Olika videobandsformat
background, black, blank-1327686.jpg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer