Digitalisera dina Diabilder till USB, DVD eller Hårddisk

Låt oss rädda era minnen!

På den gamla goda tiden var diabilder det självklara sättet att visa din bilder från semestern, bröllopet, festen eller skolavslutningen. Det gick till så att man placerade diabilder i ramar och placerade de i en diabildsprojektor. Denna projektor belyste bilderna på en vit duk så hela familjen kunde se på fantastiska diabilderna.

Tyvärr ligger dessa välbevarade diabilder nerpackade i lådor i de flesta hushåll och att få tag på en diabildsprojektor är inte alltid så lätt.

Vi på Digitala Filmhuset löser detta genom att digitalisera dina diabilder till USB, DVD eller Hårddisk. Genom att digitalisera diabilder kan se dina minnen till exempel på datorn eller tv:n genom USB-porten.

Hur anlitar du oss?

För att göra det så enkelt som möjlig för dig att rädda dina diabilder så har du tre alternativ. Lämna in till oss i vår butik eller lämna till någon av våra samarbetspartners i Halland, Skåne eller Jönköpings län. Du kan också välja att skicka dina videoband till oss.

Såhär digitaliserar vi era diabilder.

Vi digitaliserar diabilder till USB minne eller hårddisk så att du kan se dina minnen på datorn eller tv:n genom USB-porten. Vi lägger era älskade bilder på ett JPG format så att du enkelt kan redigera eller kopiera.

Diabilderna skall levereras ramade (5×5 cm ramar) och vara rättvända i magasin så att vi enkelt kan behandla era älskade minnen.

Vi går såklart igenom vilka texter eller namn du vill ha på mapparna om det inte står skrivet på magasinen. Men vill du ha speciell märkning så är det bara att lämna en lapp hur du vill ha det när du lämnar eller skickar diabilderna till oss.

Bild på olika diabilder.

Låt oss hjälpa dig att rädda dina minnen!

Tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig att rädda dina minnen.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer